Кембриџ

  во

  Покрај нуклеарната енергија, сите останати енергетски извори се исто така директно или индиректно зависни од Сонцето. Истражувачите со години се обидувале да ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Приказната веќе ја знаете, 80 отсто од Европејците бараат укинување на постојаното поместување на стрелките на часовникот на летно, односно зимско сметање на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во последно време, ретко некој кралски настан да помине без прекршување правила. Воглавно се работи за, за нас смешни правила, но сепак правила се правила. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Ретко кој кралски настан може да се случи без да се нарушат правилата, во последно време. Најчесто се работи за смешни забрани, но правилата се правила. И’ ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Ретко кој кралски настан во последно време може да помине без кршење на правилата. Најчесто станува збор за забрани кои нам ни се смешни, но правила се правила ...
  сите 24 | | | веќе видена