Кавказ

  во

  Приемот на традиционалната емисија во живо "Директна линија", во која претседателот на Русија одговара на прашања од граѓаните на Русија за актуелни домашни и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ што се одржува во Прилеп, денеска во рамки на фестивалската програма беа доделени признанијата од ...
  сите 32 | | | веќе видена

  На Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ што се одржува во Прилеп, денеска во рамки на фестивалската програма беа доделени признанијата од ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Прилеп, 13 јуни 2019 (МИА) – На Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ што се одржува во Прилеп, денеска во рамки на фестивалската програма беа ...
  сите 34 | | | веќе видена

  На Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ што се одржува во Прилеп, денеска во рамки на фестивалската програма беа доделени признанијата од ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Речиси 26 илјади евра месечно или 307 илјади годишно, граѓаните плаќаат за надворешните советници на премиерот Зоран Заев. Платите се движат од 1.500 евра ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Некогашната автономна советска социјалистичка република во внатрешноста на границите на Грузија прогласила независност во 1992 година, а ја признале Русија, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во третото продолжение од сторијата „Советничка афера“ ИРЛ објавува нови три имиња кои му се надворешни советници на премиерот Зоран Заев. Мистериозен ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Како дел од својата програма за општествена одговорност и придонес во едукацијата во регионите каде што делува, Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Како дел од својата програма за општествена одговорност и придонес во едукацијата во регионите каде што дејствува, Меѓународниот факултет на Универзитетот ...
  сите 3 | | | веќе видена