Катерина

  во

  Долгогодишната новинарка во областа на културата, Катерина Богоева, денес ја промовира книгата „Разговори за нас“ од издавачот „Блесок“. Книгата содржи ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Промоција на книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева ќе се одржи вечерва, во 20 часот, во фоајето на киното „Фросина“, во Младинскиот културен центар. ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Книгата „Разговори за нас“ од Катерина Богоева во издание на издавачката куќа „Блесок“ ќе биде промовирана денеска во Скопје. Книгата содржи избор од триесет ...
  сите 9 | | | веќе видена

  [freetext] Катерина Бошевска претседател на УО на Европската бизнис асоцијација На нашиот пат кон ЕУ мораме да изградиме стандарди кои ќе ги почитуваме и ...
  | | веќе видена

  Во просториите на Советот за грижи и воспитување на деца на градот Скопје, кој се наоѓа на улица „Илинденска“ број 55, на 10, 11 и 12 април, со почеток во 18 ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Според извештајот , околу 800 000 гласачи низ Европа нема да може да излезат на избортие за новиот состав на ЕП ,зашто им е одземено гласачмкото право поради ...
  сите 43 | | | веќе видена