Каролина

  во

  Професорката по Вовед во право и Вовед во политички науки Каролина Астеруд Ристова реагира на правното толкување на професорот по меѓународно право на Правниот ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Чешката манекенка Каролина Куркова после 12 години поминати во Њујорк, одлучила конечно да се скраси со сопругот и децата во новиот дом во Мајами. Манекенката ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Започна вториот круг на гласање онлајн и преку СМСИ официјално започна вториот круг на гласање за првите регионални музички награди што ќе бидат доделени на 29 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Мирјана Најчевска: експерт по човековите права Од друга страна, професорката Мирјана Најчевска смета дека формалното објавување на Законот за употреба на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Собранискиот спикер нема право да потпише указ наместо претседателот на Републиката. Противуставно е објавување на Законот за употреба на јазиците и на Законот ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Ова е момент кој ќе покаже дали во Република Македонија постои Уставен суд, дали функционира обвинителството, дали има независно судство и дали постои владеење ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците без потпис од шефот на државата не може да се смета за донесен вели поранешниот уставен судија Трендафил Ивановски. ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците без потпис од Претседателот на државата не може да се смета за донесен. Со ова законско решение Уставот беше прекршен уште пред ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците без потпис од претседателот на државата не може да се смета за донесен. Со ова законско решение Уставот беше прекршен уште пред ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Законот за употреба на јазиците без потпис од претседателот на државата не може да се смета за донесен. Со ова законско решение Уставот беше прекршен уште пред ...
  сите 31 | | | веќе видена