Каргов

  во

  Пред неколку години, Ласте Ивановски добил отказно решение од Царинската управа, затоа што службеното возило го вратил два часа по крајот на работното време, ...
  | | веќе видена

  Пред неколку години, Ласте Ивановски добил отказно решение од Царинската управа, затоа што службеното возило го вратил два часа по крајот на работното време, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пред неколку години, Ласте Ивановски добил отказно решение од Царинската управа, затоа што службеното возило го вратил два часа по крајот на работното време, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Пред неколку години, Ласте Ивановски добил отказно решение од Царинската управа, затоа што службеното возило го вратил два часа по крајот на работното време, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Сопругот на поранешната министерка, Гордана Јанкулоска,Влатко Илиевски и официјално е именуван за претседател на Инспекцискиот совет. Одлуката на Владата, со ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Замина уште една музичка легенда. Голем гитарист и уште поголем човек. Ариан Дема – „Љани“. Оние што го знаеа, знаат за каков човек се работеше. Оние што го ...
  сите 7 | | | веќе видена

  По два директорски мандати на една од најмоќните институции во државава, Горан Трајковски си оди од челната позиција на Управата за јавни приходи, а неговото ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Одлуката за назначување на поранешниот директор на Царината и довчерашен прв човек на Инспекцискиот совет, Ванчо Каргов, како дипломатски кадар во Женева е ...
  | | веќе видена

  По најавата дека поранешниот директор на царината и инспекциските служби заминува во дипломатија преставниците на Сидикатот на македонската дипломатија ...
  сите 2 | | | веќе видена

  По најавата дека поранешниот директор на царината и инспекциските служби заминува во дипломатија преставниците на Сидикатот на македонската дипломатија ...
  сите 3 | | | веќе видена

  По најавата дека поранешниот директор на царината и инспекциските служби заминува во дипломатија, претставниците на Сидикатот на македонската дипломатија ...
  сите 4 | | | веќе видена