Карбинци

  во

  Жителите на три карбински села конечно ќе добијат асфалтирани патишта. Со средства од Платежната агенција ќе се гради патна инфраструктура до селата Вртешка, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Процесот на промени во СДСМ се заокружува, во интерес на граѓаните и забрзување на напредокот, велат од партијата. Согласно статутарните овластувања, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Согласно статутарните овластувања, претседателот на СДСМ Зоран Заев назначи нови 40 претседатели на Општински организации на партијата.Од владејачката партија ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Согласно статутарните овластувања, претседателот на СДСМ Зоран Заев назначи нови 40 претседатели на Општински организации на партијата. Од владејачката партија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Согласно статутарните овластувања, претседателот на СДСМ Зоран Заев  назначи нови 40 претседатели на Општински организации на партијата. Новоименувани ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во градинките, училниците и училишните спортски сали во Штип и Скопје има поголеми концентрации на прашина и ПМ честички отколку во надворешниот воздух, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во градинките, училниците и училишните спортски сали во Штип и Скопје има поголеми концентрации на прашина и ПМ честички отколку во надворешниот воздух, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Согласно статутарните овластувања, претседателот на СДСМ, Зоран Заев назначи нови 40 претседатели на Општински организации на партијата. Од владејачката ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Согласно статутарните овластувања, претседателот на СДСМ Зоран Заев назначи нови 40 претседатели на Општински организации на партијата. Од владејачката партија ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Согласно статутарните овластувања, претседателот на СДСМ Зоран Заев назначи нови 40 претседатели на Општински организации на партијата. Од владејачката партија ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Процесот на промени во СДСМ се заокружува, во интерес на граѓаните и забрзување на напредокот. Согласно статутарните овластувања, претседателот на СДСМ Зоран ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Сообраќајот значително влијае на изложеноста на луѓето на загадувачките материи, а фекалиите од канализациските мрежи се најголемите загадувачи на реките ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во градинките, училниците и училишните спортски сали има поголеми концентрации на прашина и PM честички отколку во надворешниот воздух, сообраќајот значително ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во градинките, училниците и училишните спортски сали во Штип и во Скопје има поголеми концентрации на прашина и ПМ честички отколку во надворешниот воздух, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во градинките, училниците и училишните спортски сали во Штип и Скопје има поголеми концентрации на прашина и ПМ честички отколку во надворешниот воздух, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во градинките, училниците и училишните спортски сали има поголеми концентрации на прашина и PM честички отколку во надворешниот воздух, сообраќајот значително ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Општина Карбинци распиша нов оглас за продажба на градежно земјиште во индустриската зона. Секретарот на Општина Карбинци, Делчо Стоилов вели дека на продажба ...
  сите 2 | | | веќе видена

  По пругата Велес – Штип – Кочани, единствената во источна Македонија, и сега со малку патници дневно сообраќа само еден патнички воз од Скопје до Кочани и ...
  сите 5 | | | веќе видена