Караџиќ

  во

  Ова е моја прва графичка новела или стрип, како сакате, и таа е настаната како плод на едно долгогодишно другарување и соработка со издавачот Никола Гелевски ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Здружението Центар за интеркултурен дијалог организира пинг-понг турнир ,,Multiкулти's got Champions" во Куманово, а локалната акција има за цел да ги охрабри ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Здружението Центар за интеркултурен дијалог организира пинг-понг турнир ,,Multiкулти’s got Champions” во Куманово, а локалната акција има за цел да ги охрабри ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Здружението Центар за интеркултурен дијалог организира пинг-понг турнир ,,Multiкулти’s got Champions” во Куманово, а локалната акција има за цел да ги охрабри ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Здружението Центар за интеркултурен дијалог организира пинг-понг турнир ,,Multiкулти’s got Champions” во Куманово, а локалната акција има за цел да ги охрабри ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во рамки на циклусот концерти во скопскиот планетариум, овој четврток, 25 октомври, ќе настапи новоформираната група Звук Караџиќ. Почетокот е закажан за 21 ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пред точно 35 години, најдобриот кошаркар на сите времиња, Мајкл Џордан играше против јуниорите на Црвена Ѕвезда, во натпревар во кој тимот на Северна Каролина ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во рамки на циклусот концерти во скопскиот планетариум, овој четврток, 25 октомври, ќе настапи новоформираната група Звук Караџиќ. Почетокот е закажан за 21 ...
  сите 7 | | | веќе видена