Капиштец

  во

  Планот на програмата за развој на општина Центар за периодот од 2019 до 2021 година, кварталниот извештај за извршувањето на буџетот, техничките исправки на ...
  сите 18 | | | веќе видена

   Планот на програмата за развој на општина Центар за периодот од 2019 до 2021 година, кварталниот извештај за извршувањето на буџетот, техничките исправки на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Планот на програмата за развој на општина Центар за периодот од 2019 – 2021, кварталниот извештај за извршувањето на буџетот, техничките исправки на 2 градежни ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Планот на програмата за развој на општина Центар за периодот од 2019 – 2021, кварталниот извештај за извршувањето на буџетот, техничките исправки на 2 градежни ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Откако прогласи мораториум, Општина Центар има издадено 21 одобрение за нови градби. Како што кажа градоначалникот Саша Богдановиќ 13 одобренија се издадени ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Лошото урбанистичко планирање и градба, се дел од официјалната листа на причини поради кои пожарот во атинската населба Мати однесе стотина животи. Има ли и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Поскапе зонското паркирање во Дебар Маало, Капиштец и Буњаковец. Од вчера еден час паркирање на зонските паркиралишта со кои стопанисува ЈП „Паркинзи Општина ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Поскапе зонското паркирање во Дебар Маало, Капиштец и Буњаковец. Од вчера еден час паркирање на зонските паркиралишта со кои стопанисува ЈП „Паркинзи Општина ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на општина Центар“ воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Поскапе зонското паркирање во Дебар Маало, Капиштец и Буњаковец. Од вчера еден час паркирање на зонските паркиралишта со кои стопанисува ЈП „Паркинзи Општина ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поскапе зонското паркирање во Дебар Маало, Капиштец и Буњаковец. Од вчера еден час паркирање на зонските паркиралишта со кои стопанисува ЈП „Паркинзи Општина ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на општина Центар“ воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Голема полициска акција во моментов се случува пред трговскиот центар Зебра во скопски Капиштец. Очевидци велат дека пред малку, полициски службеници уапсиле ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Голема полициска акција во моментов се случува пред трговскиот центар Зебра во скопски Капиштец. Очевидци велат дека пред малку, полициски службеници уапсиле ...
  сите 88 | | | веќе видена