Каменица

  во

  Културно-информативниот центар Романса од Македонска Каменица вечерва е домаќин на караванот на 33. Меѓународен фолклорен фестивал „Истибањско Здравоживо“. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Локалната организација на Центарот за поддршка на лица со интелектуална пореченост „Порака" од Македонска Каменица доби нови простории во центарот на градот за ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера во рамките на кампањата „Македонија-бојкотира„ одржа повеќе средби со граѓани, трибини и собири во ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во Македонска Каменица денес е отворен дневен центар за лица со интелектуална попреченост. Центарот е со површина од 200 квадратни метри и има просторија за ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Во присуство на министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, попладневно во Македонска Каменица свечено беше пуштен во употреба новиот Дневен ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска со градоначалничката Соња Стаменкова и претсавници од УНДП денеска го отворија Дневниот центар за лица ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Во Македонска Каменица денес беше отворен Дневен центар за лица со интелектуална попреченост, кој е на површина со 200 квадртни метри и со просторија за ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, со градоначалничката Соња Стаменкова и претставници од УНДП денеска го отворија Дневниот центар за ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Во присуство на министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, попладневно во Македонска Каменица свечено беше пуштен во употреба новиот Дневен ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Во присуство на министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, попладневно во Македонска Каменица свечено беше пуштен во употреба новиот Дневен ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Повеќекратниот шампион во „Power lifting“ во дисциплината бенч-прес, Бошко Стаменковски од Македонска Каменица е претставник на Македонија на Светското ...
  сите 31 | | | веќе видена