Каде

  во

  Четири месеци минаа, а нема одговорност ниту одговор, кој и за што две години прислушкувал во Јавното обвинителство, обвинува Наум Стоилковски, Портпарол на ...
  сите 19 | | | веќе видена

   Неофицијално, решението од Сарај за легализирањето е позитивно. Но ништо од ова не е гаранција дека платформите ќе „преживеат“. Второстепената комисија од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Кој би знаел подобро и повеќе за животот од нашите баби кои проживеале толку многу. Прочитајте го следниов текст и ќе ја видите вистината за тоа. “Кога мојата ...
  | | веќе видена

  Негативни се резултатите од 48-те земени мостри од неколку училишта и градинки од Чаир и Бутел, што требаше да покажат дали има присуство на бактеријата МРСА. ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Според ,,КОД” и Снежана Лупевска, обвинетите за 27-ми април имале намера да побегнат од каде најмалку 10 обвинети планирале бегство при што обвинителството ...
  | | веќе видена | слични

  Ова денеска го изјави епидемиологот Александар Стојанов од Центарот за јавно здравје Скопје, кој во врска со тоа дека минатата недела кај ученик од Зелениково ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Негативни се резултатите од 48-те земени мостри од неколку училишта и градинки од Чаир и Бутел, што требаше да покажат дали има присуство на бактеријата МРСА. ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека нема најави за нова амнестија. Како што рече Заев, Законот за амнестија на обвинети за настаните од 27 април, беше ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Негативни се резултатите од 48-те земени мостри од неколку училишта и градинки од Чаир и Бутел, што требаше да покажат дали има присуство на бактеријата МРСА. ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Премиерот, Зоран Заев, денеска во Основниот суд Скопје 1 изјави дека нема најави за нова амнестија, ниту од Министерството за правда, ниту од претседателот, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Македонското здружение за заштита при работа (МЗЗПР) денеска ја промовираше Националната студија за безбедност и здравје при работа. Актуелната состојба во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Потрошувачите ќе знаат колку вода има во месото, од каде е месото, дали е свежо или замрзнато, содржината на протеини … Сето ова треба да го има на новите ...
  сите 27 | | | веќе видена