Јужниот

  во

  Пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Дафина Јованоска – Стојаноска вечерва во емисијата „Отворено на Алфа, кажа дека спорните изјави на бугарскиот заменик ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Маринскиот корпус на САД денеска ја потврди смртта на петмина војници кои исчезнаа откако два американски воени авиони се судрија кај брегот на Јапонија, со ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Маринскиот корпус на САД денеска ја потврди смртта на петмина војници кои исчезнаа откако два американски воени авиони се судрија кај брегот на Јапонија, со ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Маринскиот корпус на САД денеска ја потврди смртта на петмина војници кои исчезнаа откако два американски воени авиони се судрија кај брегот на Јапонија, со ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Маринскиот корпус на САД денеска ја потврди смртта на петмина војници кои исчезнаа откако два американски воени авиони се судрија кај брегот на Јапонија, со ...
  сите 23 | | | веќе видена

  „Големата сина дупка“ која се наоѓа во срцето на коралниот гребен кај Белизе е најдлабоката таква морска дупка на светот веднаш после „Змејовата дупка“ во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Маринскиот корпус на САД денеска ја потврди смртта на петмина војници кои исчезнаа откако два американски воени авиони се судрија кај брегот на Јапонија, со ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Маринскиот корпус на САД денеска ја потврди смртта на петмина војници кои исчезнаа откако два американски воени авиони се судрија кај брегот на Јапонија, со ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Маринскиот корпус на САД денеска ја потврди смртта на петмина војници кои исчезнаа откако два американски воени авиони се судрија кај брегот на Јапонија, со ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Маринскиот корпус на САД денеска ја потврди смртта на петмина војници кои исчезнаа откако два американски воени авиони се судрија кај брегот на Јапонија, со ...
  сите 23 | | | веќе видена