Јутјуб

  во

  Обложувањето степеници знае да биде прилично скапо. Некогаш и прескапо. Во зависнот од тоа со што сакате да ги обложите степениците, дрво, камен или керамика, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Потребни се драстични промени во системот за да се задржат младите лекари во Македонија. Тие се жалат на неплатените дежурства и бројните одговорности, на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Бесплатен видео серијал на Јутјуб што ќе му помогне на вашето дете да научи англиски! Со Тими, вашето дете ќе го збогати речникот и ќе ги развие креативноста и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Британски „Гардијан" објави снимка на која се слушаат гласови на мигранти кои тврдат дека ги претепале хрватски полицајци при обид да преминат од Босна и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Македонските лекари и студенти по медицина забрзано учат германски јазик. Повеќе од 1200 млади лекари си заминале од земјава последните седум години. Алармот е ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Британски „Гардијан“ објави снимка на која се слушаат гласови на мигранти кои тврдат дека ги претепале хрватски полицајци при обид да преминат од Босна и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Компанија Американска бара луѓе што ќе патуваат низ светот, ќе пушат трева и ќе добиваат плата за тоа ,,Хеви хитерс“, калифорниска компанија што се занимава со ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Британски „Гардијан“ објави снимка на која се слушаат гласови на мигранти кои тврдат дека ги претепале хрватски полицајци при обид да преминат од Босна и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Британски „Гардијан“ објави снимка на која се слушаат гласови на мигранти кои тврдат дека ги претепале хрватски полицајци при обид да преминат од Босна и ...
  сите 17 | | | веќе видена