Јустинијан

  во

  Низата настани со кои оваа година Младински образовен форум го одбележува 20-иот роденден започна со Станица:Студентска7.0. На Правниот факултет „Јустинијан ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Кои се вашите права при претрес на улица, колкав е соларниот потенцијал на Република Северна Македонија, како да си направиш пиво, но и каква е иднината на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Професорката Гордана Силјановска Давкова на претседателската дебатата на Алсат телевизија истакна дека според Преспанскиот договор ќе треба да избришеме од ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Правичната и соодветна застапеност не смее да се однесува само на етничкиот критериум, туку и на лицата со попреченост и родовиот критеруим, рече професорката ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Професорката Гордана Сиљановска Давкова во претседателската дебата на телевизија Алсат истакна дека правичната и соодветна застапеност не смее да се однесува ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Професорката Гордана Силјановска Давкова во претседателската дебата на телевизија Алсат истакна дека правичната и соодветна застапеност не смее да се однесува ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Професорката капитализира на нејзиното досегашно академско и политичко искуство во актуелната кампања за претседателка на државата Гордана Силјановска Давкова, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Центарот за управување и контрола на сообраќајот на Град Скопје известува дека екипите на ЈП „Улици и патишта", денеска (16.04.2019г. вторник) ќе работат на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Николчо Стоилков е роден во 1985 година. Живеe во Ново Село. Татко е на две деца. Mагистер е на правни науки, а правен факултет завршил на Факултетот за правни ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Секретарот на Општина Кисела Вода, Александар Алексовски и Зоран Ацевски, член на Советот на Општината беа во посета на една од најстарите цркви во Скопје, ...
  сите 21 | | | веќе видена