Јупитер

  во

  Сезоната на Скорпија започнала на 23. октомври и ќе трае до 23. ноември. Овој период на многу знаци на Зодијакот ќе биде напнат бидејќи оваа јака енергија е ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Сезоната на Скорпија започнала на 23. октомври и ќе трае до 23. ноември. Овој период на многу знаци на Зодијакот ќе биде напнат бидејќи оваа јака енергија е ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Некои мажи без проблем успеваат да ги освојат жените, но со нив оди еден главен проблем, а тоа е дека ретко ќе бидат верни. Со нив владее Јупитер, планетата на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Ретроградна Венера овој петок се сретнува со Марс во тригонот. Управувано од енергијата на Јупитер, ќе бидете расположени и отворени за љубов, особено со ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Ретроградна Венера овој петок се сретнува со Марс во тригонот. Управувано од енергијата на Јупитер, ќе бидете расположени и отворени за љубов, особено со ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Ова е денот кога Јупитер владее од раната зора, која денес влегува во Стрелац, и на големи ѕвона најавуваат период на големи настани, промени, нслучки, како и ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Во одреден момент од животот, кај секого се случува некаков очекуван или неочекуван пресврт. Астрологијата успешно може да предвиди што би можело да се случува ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Оваа неделат планетата Јупитер го напушта знакот Шкорпија и влегува во Стрелец, носејќи убав период полн со успеси за сите огнени знаци. Љубовта пак, ќе им оди ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во одреден момент од животот, кај секого се случува некаков очекуван или неочекуван пресврт. Астрологијата успешно може да предвиди што би можело да се случува ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Во одреден момент од животот, кај секого се случува некаков очекуван или неочекуван пресврт. Астрологијата успешно може да предвиди што би можело да се случува ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Близнаците имаат сјајна шанса за подобра работа или унапредување, слободните Девици ќе ја запознаат својата сродна душа. Прочитајте го хороскопот за ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Владеењето на Терезија е завршена и на 23. октомври започна владеењето на Скорпија кое ќе трае до 23. ноември. Енергијата на Скорпија ќе ја почувствуваат сите ...
  сите 22 | | | веќе видена