Јулијана

  во

  ЈП Водовод и канализација – Скопје во април оваа година започна иницијатива за донирање средства за децата и младите од СОС Детско село. Bработените од ова ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во април оваа година, ЈП Водовод и канализација – Скопје започна иницијатива за донирање средства за децата и младите од СОС Детско село. Потенцирајќи ја ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во април оваа година, ЈП Водовод и канализација – Скопје започна иницијатива за донирање средства за децата и младите од СОС Детско село. Потенцирајќи ја ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Наскоро новите народни избраници ќе седнат во пратеничките клупи и во конститутивната седница ќе треба да создадат владејачко мнозинство кое на мандатарот ќе ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Замислете да можете да го скратите времето што секој ден го поминувате на администрирање на безбедноста за 90%, а истовремено да го намалите за 85% бројот на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Двајцата насилници кои во јануари брутално претепаа 22 годишна девојка и го снимаа насилството од 30 јуни се на слобода и ќе останат до 1 септември, потврди за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Она што Јулијана го преживеала на грчка плажа ги разгори коментарите на социјалните мрежи. Лошото искуство со келнерот оваа Србинка го сподели на групата ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Она што Јулијана го преживеала на грчка плажа денеска ги разгори коментарите на социјалните мрежи. Лошото искуство со келнерот оваа Србинка го сподели на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Она што Јулијана го преживеала на грчка плажа денеска ги разгори коментарите на социјалните мрежи. Лошото искуство со келнерот оваа Србинка го сподели на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пред нас е почетокот на изборната кампања во која валандовчани не смеат наместо општински и полициски службеници да имаат партиски слуги и извршители на кланот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  СОС Детско село денес прослави 19 години од своето постоење и работа со деца без родители и родителска грижа, поддршка на семејства во социјални ризици и млади ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Лекарската Комора од земјава испраќа апел не само до граѓаните туку и до лекарите доследно да ги почитуваат мерките за заштита од коронавирусот. Загрижени се ...
  сите 742 | | | веќе видена