Јулија

  во

  Дваесетиедногодишната Јулија Шарко (21) од Белорусија загинала на бизарен начин кога нејзината двегодишна ќеркичка случајно ја убила. Јулија ја извлекувала ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Најпознатите посмртни останки, кои уште се нарекуваат и „Ромео и Јулија од Модена“ воопшто не се маж и жена. Се работи всушност за тела на двајца мажи, а тоа е ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Дваесетиедногодишната Јулија Шарко (21) од Белорусија загинала на бизарен начин кога нејзината двегодишна ќеркичка случајно ја убила. Јулија ја извлекувала ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Млада мајка од Белорусија, почина на нејзиниот 21 роденден откако се затворил прозорецот од семејниот автомобил и и го стегнал вратот. Јулија Шарко, се ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Ужасна смрт и се случи на младата мајка од Белорусија, Јулија Шарко (21) кога нејзината двегодишна ќерка случајно ја убила. Јулија Шарко ја извлекувала својата ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Франческо Тоти смени правец и најде сосема различна професија со која ќе се занимава во иднина наместо да остане во фудбалскиот свет. Иконата на Рома пред ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Се сеќавам, на 18 години, се чувствував како издрогирана во собата на Ротко во „Тејт модерн“… Не можам да купам ниту едно уметничко дело што го сакам. Но само ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во 2017 година САД извршиле операција на извлекување врвен шпион со највисоко ниво на достап до разузнавачки информации од Кремљ, поради покажаната блискост на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во 2017 година САД извршиле операција на извлекување врвен шпион со највисоко ниво на достап до разузнавачки информации од Кремљ, поради покажаната блискост на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Во 2017 година САД извршиле операција на извлекување врвен шпион со највисоко ниво на достап до разузнавачки информации од Кремљ, поради покажаната блискост на ...
  сите 93 | | | веќе видена