Јули

  во

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во средата престојува во Москва, во својата прва посета на странска земја во 2019 година, кај „драгиот пријател“ ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Обвинителството ги отфрли кривичните пријави против 11 вработени во ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи – Скопје, за случајот со девојчето од домот „25 ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Обвинителството ги отфрли кривичните пријави против 11 вработени во ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи – Скопје, за случајот со девојчето од домот ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Обвинителството ги отфрли кривичните пријави против 11 вработени во ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи – Скопје, за случајот со девојчето од домот ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе решение за отфрлање на кривичната пријава против единаесет службени лица вработени во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Општина Охрид по земјотресите во 2017 година, одобрила исплаќање пари за отштета на четири лица, иако барања биле поднесени од двајца. Најдени се голем број ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Обвинителството ги отфрли кривичните пријави против 11 вработени во ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи – Скопје, за случајот со девојчето од домот ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Обвинителството ги отфрли кривичните пријави против 11 вработени во ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи – Скопје, за случајот со девојчето од домот ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на Европската комисија Жан-Клод Јункер го информираше денеска со писмо српскиот претседател Александар Вучиќ дека предложените заштитни мерки на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Општина Охрид по земјотресите во 2017 година, одобрила исплаќање пари за отштета на четири лица, иако барања биле поднесени од двајца. Најдени се голем број ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе решение за отфрлање на кривичната пријава против единаесет службени лица вработени во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе решение за отфрлање на кривичната пријава против единаесет службени лица вработени во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Имајќи ги предвид актуелните моменти во ЕУ, претстојните избори за нов состав на Европскиот парламент, а потоа и Европската комисија, но и прашањето за ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Обвинителството ги отфрли кривичните пријави против 11 вработени во ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи – Скопје, за случајот со девојчето од домот ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Скопје ја отфрли кривичната пријава против единаесет службени лица вработени во ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи – ...
  сите 12 | | | веќе видена