ЈУ

  во

  Ренџерската служба на ЈУ Национален парк „Пелистер“-Битола ги интезивира акциите за прихранување на животинскиот свет на планината Баба.Ниските температури и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кирил Барбареев, универзитетски професор на Факултетот за образовни науки при Универзитетот „Гоце Делчев“-Штип, е прогласен за Амбасадор на најдобрите ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Оваа сабота сите кавадарчани љубители на настапите во живо ќе можат да уживаат во супер забава заедно со Александар Тарабунов.Тој за оваа прилика подготви ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Под силни безбедносни мерки, со закажани протести, но и забра на за собири, со средби со грчкиот државен врв и веројатно со Дого во рот од Преспа меѓу темите ...
  сите 141 | | | веќе видена