ЈП Улици

  во

  Во тек се градежните активности за целосно уредување на улицата „Кеј 9-ти септември“ во населбата Бончејца, со вкупна површина од 3000 метри квадратни. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  По јавно искажаните заложби на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, за решавање на проблемите со бездомните кучиња, ДОМ му дава поддршка со неколку ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Партијата ДОМ бара привремен мораториум на купување и дарување кучиња со оглед на драматичните димензии на овој проблем во градот Скопје каде што на улиците и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  По јавно искажаните заложби на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, за решавање на проблемите со бездомните кучиња, ДОМ му дава поддршка со неколку ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Според ДОМ, проблемот со бездомните кучиња во Скопје не може да го реши само градската управа. „По јавно искажаните заложби на градоначалникот на Скопје, Петре ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Според ДОМ проблемот со бездомните кучиња не може да го реши само градската управа, и потребно заедничка соработка со останатите сектори.По јавно искажаните ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Скопје, 24 септември 2018 По јавно искажаните заложби на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, за решавање на проблемите со бездомните кучиња, ДОМ му дава ...
  сите 16 | | | веќе видена

  „По јавно искажаните заложби на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, за решавање на проблемите со бездомните кучиња, ДОМ му дава поддршка со неколку ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Објектот кој што јас го градам во Маврови Анови нема гранитни плочки преземени од депоата на Град Скопје, вели градоначалникот Шилегов, негирајќи ги ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Објектот кој што јас го градам во Маврови Анови нема гранитни плочки преземени од депоата на Град Скопје, вели градоначалникот Шилегов, негирајќи ги ...
  сите 32 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ побара од градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, да одговори дали коцката по која газеа скопските партизани во 1944 година кога влегуваа во ...
  сите 32 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ побара од градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, да одговори дали коцката по која газеа скопските партизани во 1944 година кога влегуваа во ...
  сите 32 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ побара од градиначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов да одговори дали коцката по која газеа скопските партизани во 1944 година кога влегуваа во ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Петре Шилегов наместо да гради во Скопје, гради во Маврово, но за свои приватни потреби. Додека во Скопје една година нема направено ниту еден проект, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  „Петре Шилегов наместо да гради во Скопје, гради во Маврово, но за свои приватни потреби. Додека во Скопје една година нема направено ниту еден проект, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ побара од градиначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов да одговори дали коцката по која газеа скопските партизани во 1944 година кога влегуваа во ...
  сите 32 | | | веќе видена