ЈП

  во

  На едукативна посета во лабораторијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје, околу 100 ученици од Основното училиште „Песталоци” на возраст од 7 до 8 години, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На едукативна посета во лабораторијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје, околу 100 ученици од Основното училиште „Песталоци” на возраст од 7 до 8 години, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На едукативна посета во лабораторијата на ЈП Водовод и канализација - Скопје, околу 100 ученици од ОУ "Песталоци" на возраст од 7 до 8 години, одблиску имаа ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На едукативна посета во лабораторијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје, околу 100 ученици од Основното училиште „Песталоци” на возраст од 7 до 8 години, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На едукативна посета во лабораторијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје, околу 100 ученици од Основното училиште „Песталоци” на возраст од 7 до 8 години, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На едукативна посета во лабораторијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје, околу 100 ученици од Основното училиште „Песталоци” на возраст од 7 до 8 години, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Околу 100 ученици од ОУ „Песталоци“ на возраст од 7 до 8 години, на едукативната посета во лабораторијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје имаа можност да ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На едукативна посета во лабораторијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје, околу 100 ученици од ОУ “Песталоци” на возраст од 7 до 8 години, одблиску имаа ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Денеска градоначлникот на Општина Штип, Благој Бочварски заедно со директорот на ЈП „Стипион 2011“ извршија увид во градежните активности на крстосницата кај ...
  сите 2 | | | веќе видена