Јовановска

  во

  Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2018 година има високи 95 проценти реализација. Со него беа ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2018 година има високи 95 проценти реализација. Со него беа ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска на прес-конференција рече дека е задоволна од реализацијата на планот нагласувајќи дека е ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2018 година има високи 95 проценти реализација. Со него беа ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2018 година има високи 95 проценти реализација. Со него беа ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Само вработувањето и отворањето сопствен бизнис е голем предзвик за преработувачката индустрија, градежништвото, трговијата на големо и мало како и за ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2018 година има високи 95 проценти реализација. Со него беа ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Со Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот лани биле опфатени 6.374 лица. Реализирани се 95 отсто од планот, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Писмото на Владата со барање мислење од Венецијанската комисија за потребата за носење на Законот за употреба на јазиците поради усогласување со европската ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2018 година има високи 95 проценти реализација. Со него беа ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2018 година има високи 95 проценти реализација. Со него беа ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Дали знаете што е смомби ? -Не,прв пат слушам. -Знаете што е смомби ? Не -Знаеш што е смомби? Не. -Знаете што е смомби? Не. -Дали знаете што е смомби? Не. ...
  сите 3 | | | веќе видена