Јованка

  во

  Министерството за труд и социјална политика, Националниот совет за безбедност и здравје при работа со поддршка на Канцеларијата на „Friedrich Ebert Stiftung“ – ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Законската регулатива во однос на безбедноста и здравјето при работа е релативно солидна. Недостига нејзина целосна имплементација и позасилен надзор како се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Недостига нејзина целосна имплементација и позасилен надзор како се спроведува со цел на работниците да им се овозможи безбедна средина за работа. Државата за ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Законската регулатива во однос на безбедноста и здравјето при работа е релативно солидна. Недостига нејзина целосна имплементација и позасилен надзор како се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Законската регулатива во однос на безбедноста и здравјето при работа е релативно солидна. Недостига нејзина целосна имплементација и позасилен надзор како се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Законската регулатива во однос на безбедноста и здравјето при работа е релативно солидна. Недостига нејзина целосна имплементација и позасилен надзор како се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Законската регулатива во однос на безбедноста и здравјето при работа е релативно солидна. Недостига нејзина целосна имплементација и позасилен надзор како се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На денешен ден 23 април 2019 – Денеска е Светски ден на книгата и авторското право 1564.- Во Стратфорд е роден Вилијам Шекспир, англиски поет и еден од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Белград вечерва се одржа нов, 20-ти по ред саботен протест на опозицијата „Еден од пет милиони – Сите како еден“, на кој беше презентиран експертскиот тим ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во Белград вечерва се одржа нов, 20-ти по ред саботен протест на опозицијата „Еден од пет милиони – Сите како еден“, на кој беше презентиран експертскиот тим ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во Белград вечерва се одржа нов, 20-ти по ред саботен протест на опозицијата „Еден од пет милиони – Сите како еден“, на кој беше презентиран експертскиот тим ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во Белград вечерва се одржа нов, 20-ти по ред саботен протест на опозицијата „Еден од пет милиони – Сите како еден”, на кој беше презентиран експертскиот тим ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во Белград вечерва се одржа нов, 20-ти по ред саботен протест на опозицијата „Еден од пет милиони – Сите како еден“, на кој беше презентиран експертскиот тим ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во Белград вечерва се одржа нов, 20-ти по ред саботен протест на опозицијата „Еден од пет милиони – Сите како еден", на кој беше презентиран експертскиот тим ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Првпат домовите на православните семејства денеска не ги посетија „лазарките“, што беше вековна традиција во Дебар. -За жал, поради се помалиот број ...
  сите 8 | | | веќе видена