Јован

  во

  Директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски денеска изјави дека Предлог-протоколот за проценка на ризик на компаниите најверојатно ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски денеска изјави дека Предлог-протоколот за проценка на ризик на компаниите најверојатно ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски денеска изјави дека Предлог-протоколот за проценка на ризик на компаниите најверојатно ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерст во то за фи на нсии денеска ја промовираше веб -апликацијата преку која граѓаните на едноставен на чин ќе имаат увид во Буџетот на Република ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Буџетот на Република Македонија станува уште подостапен до граѓаните преку веб-платформата изработена од победниците на ФинХакатонот. Како што беше истакнато ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Денеска Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ со панел дискусија го прослави Светскиот ден на студентите. На панел дискусијата присуствува претседателот на ...
  сите 48 | | | веќе видена