Јосиповиќ

  во

  Министерката за правда Рената Дескоска денеска ќе се обрати на Регионалниот форум за соработка во Солун на тема „Борба против лажни вести и дезинформации – ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Како што соопшти Министерството за правда, темите за дискусија на овогодинешниот форум се фокусираат на приоритетите на Романското претседателство со Советот ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Министерката за правда Рената Дескоска денеска ќе се обрати на Регионалниот форум за соработка во Солун на тема „Борба против лажни вести и дезинформации – ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Министерката за правда Рената Дескоска денеска ќе се обрати на Регионалниот форум за соработка во Солун на тема „Борба против лажни вести и дезинформации – ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Министерката за правда Рената Дескоска учествува на Регионалниот форум за соработка во Солун, насловен „Денешните предизвици, утрешни перспективи: Балканот во ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Како што соопшти Министерството за правта на овогодинешниот форум теми на дискусија ќе бидат приоритетите на Романското претседателство со Советот на ЕУ во ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Министерката за правда Рената Дескоска учествува на Регионалниот форум за соработка во Солун, насловен „Денешните предизвици, утрешни перспективи: Балканот во ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Министерката за правда Рената Дескоска ќе учествува на Регионалниот форум за соработка во Солун, насловен „Денешните предизвици, утрешни перспективи: Балканот ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Министерката за правда проф. д-р. Рената Дескоска учествува на Регионалниот форум за соработка во Солун, насловен „Денешните предизвици, утрешни перспективи: ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Поранешниот хрватски претседател, Иво Јосиповиќ се согласува со проценките дека резултатите од осумите општи избори во БиХ, особено во Федерацијата, ќе ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Поранешниот хрватски претседател, Иво Јосиповиќ се согласува со проценките дека резултатите од осумите општи избори во БиХ, особено во Федерацијата, ќе ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Поранешниот хрватски претседател, Иво Јосиповиќ се согласува со проценките дека резултатите од осумите општи избори во БиХ, особено во Федерацијата, ќе ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Поранешниот хрватски претседател, Иво Јосиповиќ се согласува со проценките дека резултатите од осумите општи избори во БиХ, особено во Федерацијата, ќе ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Поранешниот хрватски претседател, Иво Јосиповиќ се согласува со проценките дека резултатите од осумите општи избори во БиХ, особено во Федерацијата, ќе ...
  сите 74 | | | веќе видена