Јосип

  во

  Магичната фудбалска приказна на еден од најдобрите фудбалери на сите времиња од поранешните југословенски простори, Лука Модриќ, заокружена е синоќа со ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Ако некогаш сте се прашале која е пејачката која му била омилена на Јосип Броз Тито , одговорот се крие во името на Вера Цветиновиќ , новинарка од Нови Сад, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  На 17.09.2018 год. во просториите на Факултетот за ликовни уметности Скопје беше потпишан ДОГОВОР за соработка помеѓу Универзитет ,,Св.Кирил и Методиј“ Скопје, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи смета дека дел од северните територии, населени со мнозинско српско население, Косово ги добило од некогашниот висок ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи смета дека дел од северните територии, населени со мнозинско српско население, Косово ги добило од некогашниот висок ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи смета дека дел од северните територии, населени со мнозинско српско население, Косово ги добило од некогашниот висок ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи смета дека дел од северните територии, населени со мнозинско српско население, Косово ги добило од некогашниот висок ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи смета дека дел од северните територии, населени со мнозинско српско население, Косово ги добило од некогашниот висок ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи смета дека дел од северните територии, населени со мнозинско српско население, Косово ги добило од некогашниот висок ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Повеќе од 150.000 жители на Северна Кореја бил воодушевени на преполниот стадион "Рунградо 1. мај", поздравувајќи ги Ким Јонг Ун и Мун Џае Ин, лидерите на ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Некогашното воено летувалиште Купари кај Дубровник го имало целиот луксуз каков што нуделе и најелитните светски хотели. Купари било сметано за југословенски ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поставени дигитални мерачи на брзина за поголема безбедност во сообраќајот. За да се зголеми безбедноста во сообраќајот и да се намали бројот на сообраќајни ...
  сите 139 | | | веќе видена