Јосифовски

  во

  Учениците од Гостивар и Тетово до училиштата се превезуваат во претоварени комбиња што ги возат возачи без возачка дозвола, откри тетовската полиција при ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Студентите се жртви на лагите и катастрофалните политики на СДСМ и Зоран Заев. Кога на СДСМ им требаше гласот на студентите ветуваа брда и долини, а кога ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Студентите се жртви на лагите и катастрофалните политики на СДСМ и Зоран Заев. Кога на СДСМ им требаше гласот на студентите ветуваа брда и долини, а кога ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Студентите се жртви на лагите и катастрофалните политики на СДСМ и Зоран Заев. Кога на СДСМ им требаше гласот на студентите ветуваа брда и долини, а кога ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Студентите се жртви на лагите и катастрофалните политики на СДСМ и Зоран Заев. Кога на СДСМ им требаше гласот на студентите ветуваа брда и долини, а кога ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Студентите се жртви на лагите и катастрофалните политики на СДСМ и Зоран Заев. Кога на СДСМ им требаше гласот на студентите ветуваа брда и долини, а кога ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Црвен крст и невладините организации во Македонија проценуваат дека околу 450.000 луѓе или 22 проценти од жителите живеат во сиромаштија. Како што пренесува ТВ ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Социјалното домување, состојбата во студентските домови во Скопје и потребата од инклузивно образование се дел од новинарските стории кои победија на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Сите хумани граѓани и компании може да донираат храна во рамки на акцијата „Нахрани 10.000“, што се одржува денеска во рамки на „Неделата на солидарност“ на ...
  сите 41 | | | веќе видена