Јоргос Папандреу

  во

  Почеток на пристапни разговори со Северна Македонија и Албанија ќе биде признание дека Западен Балкан припаѓа на европското семејство, историјата и заедничката ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Почеток на пристапни разговори со Северна Македонија и Албанија ќе биде признание дека Западен Балкан припаѓа на европското семејство, историјата и заедничката ...
  сите 266 | | | веќе видена

  Поранешниот грчки премиер, а сега пратеник од Движење на промена, Јоргос Папандреу на неговиот официјален Твитер-профил напиша дека почетокот на пристапни ...
  сите 263 | | | веќе видена

  Почеток на пристапни разговори со Македонија и Албанија ќе биде признание дека Западен Балкан припаѓа на европското семејство, историјата и заедничката иднина, ...
  сите 202 | | | веќе видена

  Почеток на пристапни разговори со Северна Македонија и Албанија ќе биде признание дека Западен Балкан припаѓа на европското семејство, историјата и заедничката ...
  сите 202 | | | веќе видена

  Почеток на пристапни разговори со Северна Македонија и Албанија ќе биде признание дека Западен Балкан припаѓа на европското семејство, историјата и заедничката ...
  сите 233 | | | веќе видена

  Почеток на пристапни разговори со Северна Македонија и Албанија ќе биде признание дека Западен Балкан припаѓа на европското семејство, историјата и заедничката ...
  сите 233 | | | веќе видена

  Изборната победа во Грција на Киријакос Мицотакис кој е пријателски настроен кон бизнисмените, ги израдува и Кинезите. Атина сепак не може докрај да го ...
  сите 173 | | | веќе видена

  Конзервативната Нова демократија на Кирјакос Мицотакис оствари очекувана победа на предвремените избори во Грција и ја прекина 4-годишната пауза на владеењето ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Конзервативната Нова демократија на Кирјакос Мицотакис оствари очекувана победа на предвремените избори во Грција и ја прекина 4-годишната пауза на владеењето ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Со победа на предвредемите парламентарни избори, најголема во последните 38 години, вчера Нова демократија на Киријакос Мицотакис ја прекина четиригодишната ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Со победа на предвредемите парламентарни избори, најголема во последните 38 години, вчера Нова демократија на Киријакос Мицотакис ја прекина четиригодишната ...
  сите 202 | | | веќе видена

  Конзервативната Нова демократија на Киријакос Мицотакис ја оствари очекуваната победа на предвремените избори во Грција и ја прекина четиригодишната пауза на ...
  сите 213 | | | веќе видена