Јоргос

  во

  Од Грција за Германија денеска заминаа 90 баратели на азил -семејства со деца со сериозни здравствени проблеми, кои беа сместени во прифатните центри на ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Од Грција за Германија денеска заминаа 90 баратели на азил -семејства со деца со сериозни здравствени проблеми, кои беа сместени во прифатните центри на ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Од Грција за Германија денеска заминаа 90 баратели на азил -семејства со деца со сериозни здравствени проблеми, кои беа сместени во прифатните центри на ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Како реакција на одлуката на турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган за пренамена на Аја Софија од музеј во џамија, грчката телевизија Антена (АНТ1) го укина ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Грчката телевизија Антена укина емитување на турски серии, како одговор на одлуката на турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган, со која Аја Софија стана ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Грчката телевизија "ANT1" го укинала емитувањето на турските серии на својата програма во текот на летото, како одговор на одлуката на претседателот на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Грчката телевизија "ANT1" го укинала емитувањето на турските серии на својата програма во текот на летото, како одговор на одлуката на претседателот на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Грчката елевизија АНТ1 го укина емитувањето турски серии на својата програма во текот на летото, како одговор на одлуката на турскиот претседател Реџеп Таип ...
  сите 49 | | | веќе видена