Јордан

  во

  Претседателот на Иран, Хасан Рохани денеска ја критикуваше одлуката на претседателот на САД, Доналд Трамп за признавање на суверенитетот на Израел над Голанска ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Претседателот на Иран, Хасан Рохани денеска ја критикуваше одлуката на претседателот на САД, Доналд Трамп за признавање на суверенитетот на Израел над Голанска ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Претседателот на Иран, Хасан Рохани денеска ја критикуваше одлуката на претседателот на САД, Доналд Трамп за признавање на суверенитетот на Израел над Голанска ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Претседателот на Иран, Хасан Рохани денеска ја критикуваше одлуката на претседателот на САД, Доналд Трамп за признавање на суверенитетот на Израел над Голанска ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Мантрата на арапската пролет повторно се слуша. „Народот сака режимот да замине“, извикуваат десетици илјади незадоволни Алжирци, кои бараат крај на владеењето ...
  сите 6 | | | веќе видена

  -Мојот син Филип Филиповски е опериран, остана без левиот бубрег, извадена му е и слезината. Целиот живот ќе ги сноси последиците од повредите и сето тоа ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Бахреин, Кувајт и Турција ја осудија одлуката на САД да го признае суверенитетот на Израел над Голанска Висорамнина и апелираат за почитување на меѓународното ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Кралот на Јордан Абдула Втори ја откажа посетата на Романија во знак на протест поради тоа што романската премиерка Виорика Данчила го поддржа признавањето на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Бахреин, Кувајт и Турција ја осудија одлуката на САД да го признае суверенитетот на Израел над Голанска Висорамнина и апелираат за почитување на меѓународното ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Бахреин, Кувајт и Турција ја осудија одлуката на САД да го признае суверенитетот на Израел над Голанска Висорамнина и апелираат за почитување на меѓународното ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Бахреин, Кувајт и Турција ја осудија одлуката на САД да го признае суверенитетот на Израел над Голанска Висорамнина и апелираат за почитување на меѓународното ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Бахреин, Кувајт и Турција ја осудија одлуката на САД да го признае суверенитетот на Израел над Голанска Висорамнина и апелираат за почитување на меѓународното ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Кралот на Јордан, Абдула Втори ја откажа посетата на Романија во знак на протест поради тоа што романската премиерка Виорика Данчила го поддржа признавањето на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  По инцидентот во дискотека во село Марино, каде беше избоден 27-годишниот полициски службеник Фили Филиповски, неговите напаѓачи доживеале сообраќајна несреќа, ...
  сите 89 | | | веќе видена

  По инцидентот во дискотека во село Марино, каде беше избоден 27-годишниот полициски службеник Фили Филиповски, неговите напаѓачи доживеале сообраќајна несреќа, ...
  сите 89 | | | веќе видена

  По инцидентот во дискотека во село Марино, каде беше избоден 27-годишниот полициски службеник Филип Филиповски, неговите напаѓачи доживеале сообраќајна ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Нашиот проект за реализација на студиски престој и изложба (истражувачки проект од областа на визуелните уметности скулптура, инсталација, цртеж) во Културниот ...
  сите 7 | | | веќе видена