Јонуз

  во

  Берлин и Вашингтон поддржуваат се, што може да резултира со договор меѓу Белград и Приштина, изјави на заедничката пресконференција со храватскиот колега ...
  сите 256 | | | веќе видена

  Од нигде никаде, сасвим изненада, претседателот на ФФМ, Илчо Георгиевски си поднесе оставка по речиси една декада водење на македонскиот фудбал?!?! Во колумна ...
  | | веќе видена | слични

  По шест години поминати на првата функција во Фудбалската федерација на Македонија, Илчо Ѓорѓиоски заминува од оваа раководна положба. Како што дознаваме пред ...
  сите 33 | | | веќе видена

  На литературниот конкурс што традиционално секоја година во средината на јуни го организира центарот за култура „Кочо Рацин“ од Кичево, кој десетти пат се ...
  сите 6 | | | веќе видена

  На литературниот конкурс што традиционално секоја година во овој период го организира Центарот за култура „ Кочо Рацин“ од Кичево, и кој по десети пат се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Политичкиот аналитичар Агим Јонуз го напушти вечерашното издание на „Само вистина“ на Канал 5, каде гостуваше со Филип Петровски, откако тој му рече „Вие сте ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Политичкиот аналитичар Агим Јонуз го напушти вечерашното издание на „Само вистина“ на Канал 5, каде гостуваше со Филип Петровски. -За мене велат дека сум ...
  | | веќе видена | слични

  Филип Петровски во изјава за „Фокус“ вели дека Агим Јонуз вечерва го напуштил ТВ дуелот со него, бидејќи аргументите му се неиздржани. Господинот Јонуз повеќе ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Политичкиот аналитичар Агим Јонуз го напушти вечерашното издание на „Само вистина“ на Канал 5, каде гостуваше со Филип Петровски, откако тој му рече „Вие сте ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Политичкиот аналитичар Агим Јонуз го напушти вечерашното издание на „Само вистина“ на Канал 5, каде гостуваше со Филип Петровски. -За мене велат дека сум ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Ова се знаело од поодамна и дека на Македонија кога е во прашање можноста да се зачлени во НАТО веројатно би и се дал некаков специјален статус со обврска ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Политичкиот аналитичар Агим Јонуз го напушти вечерашното издание на „Само вистина“ на Канал 5, каде гостуваше со Филип Петровски. За мене велат дека сум ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Политичкиот аналитичар Агим Јонуз среде емисија го напушти студиото на „Само вистина“ и дуелот со Филип Петровски. Дебатата, која беше жестока уште од првата ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Политичкиот аналитичар Агим Јонуз среде емисија го напушти студиото на „Само вистина“ и дуелот со Филип Петровски. Дебатата, која беше жестока уште од првата ...
  сите 11 | | | веќе видена