Јоксимовиќ

  во

  Соседна Србија може да се пофали со еден од најдобрите автопати во регионот. За него цела нација, како што посочи и самиот Александар Вучиќ, сонувале ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Претставници на Крива Паланка и на српската општина Лесковац разговараа за партнерство и за заедничко учество на конкурсите на ИПА фондовите за прекугранична ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Претставници на Крива Паланка и на српската општина Лесковац разговараа за партнерство и за заедничко учество на конкурсите на ИПА фондовите за прекугранична ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Жељко Јоксимовиќ викендов имаше голем концерт на стадионот „Билјанини извори“ во Охрид. Јоксимовиќ традиционално во летниот период доаѓа во Охрид и како што ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На својата сопруга Јована, Жељко Јоксимовиќ ѝ ја посвети песната „Жена за сва времена“, на концертот во Охрид, на стадионот Билјанини извори. „Ова е машка ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Продолжениот празничен викенд веќе по правило го означува шпицот на летната туристичка сезона во Охрид и на охридското крајбрежје. Хотелските сместувачки ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Продолжениот празничен викенд веќе по правило го означува шпицот на летната туристичка сезона во Охрид и на охридското крајбрежје. Хотелските сместувачки ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Продолжениот празничен викенд веќе по правило го означува шпицот на летната туристичка сезона во Охрид и на охридското крајбрежје.Хотелските сместувачки ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Македонскиот министер за локална самоуправа Горан Милевски и српската министерка за европски интеграции Јадранка Јоксимовиќ денеска во Лесковац свечено го ...
  сите 25 | | | веќе видена