Јоханесбург

  во

  Јужноафриканскиот адвокат Пит Михалик убиен е вчера во Јоханесбруг, а после тоа испливале и трагично детали од неговиот живот. Имено, пред неколку години ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Пит Михалик (50) кој е убиен пред приватното училиште на своите деца, познат е во адвокатските кругови и како адвокат на ѓаволот, бидејќи ги бранел ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Пит Михалик, познат адвокат од Јоханесбург и адвокат на убиецот на Аркан, Добросав Гавриќ, убиен е пред приватното училиште во Грин Поинт додека ги водел ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во крвава пресметка е убиен Пит Михалик, познат јужноафрикански адвокат од Јоханесбург и адвокат на убиецот на Аркан. Бил убиен утрово пред приватно училиште ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пит Михалик, познат адвокат од Јоханесбург и адвокат на убиецот на Аркан, Добросав Гавриќ, убиен е пред приватното училиште во Грин Поинт додека ги водел ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Пит Михалик (50) кој е убиен пред приватното училиште на своите деца, познат е во адвокатските кругови и како адвокат на ѓаволот, бидејќи ги бранел ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Пит Михалик, познат адвокат од Јоханесбург и адвокат на убиецот на Аркан, Добросав Гавриќ, убиен е пред приватното училиште во Грин Поинт додека ги водел ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Пит Михалик(50) кој утринава е убиен пред приватното училиште на своите деца, познат е во адвокатските кругови и како адвокат на ѓаволот, бидејќи ги бранел ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Пит Михалик, познат адвокат од Јоханесбург и адвокат на убиецот на Аркан, Добросав Гавриќ, убиен е пред приватното училиште во Грин Поинт додека ги водел ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Пит Михалик, познат адвокат од Јоханесбург и адвокат на убиецот на Аркан, Добросав Гавриќ убиен е утринава пред приватното училиште во Грин Поинт додека ги ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Лидерот на јужноафриканската опозициска партија Борци за економска слобода (ЕФФ) му даде поддршка на неговиот заменик Флојд Шивамбу, кој беше вмешан во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Денешниот ден 16 октомври е познат како Светски ден на храната. Во продолжение други настани што го обележаа овој ден: 1430.- Роден е шкотскиот крал Џејмс II, ...
  сите 4 | | | веќе видена