Јоханес Хан

  во

  Еврокомесарот Јоханес Хан - политичкиот сопатник на нашата земја во изминатите неколку години. Неодминлив соговорник, советник, пријател. Се радува на нашиот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај, се состана во Минхен со комесарот за проширување, Јоханес Хан, и повтори дека таксите на српските производи ќе бидат ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Во наредните часови се очекува да пристигне формалното известување од Македонија до европските институции за употребата на новото име, министрите за надворешни ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во наредните часови се очекува да пристигне формалното известување од Македонија до европските институции за употребата на новото име, министрите за надворешни ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во наредните часови се очекува да пристигне формалното известување од Македонија до европските институции за употребата на новото име, министрите за надворешни ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во наредните часови се очекува да пристигне формалното известување од Македонија до европските институции за употребата на новото име, министрите за надворешни ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во наредните часови се очекува да пристигне формалното известување од Македонија до европските институции за употребата на новото име, министрите за надворешни ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во наредните часови се очекува да пристигне формалното известување од Македонија до европските институции за употребата на новото име, министрите за надворешни ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во наредните часови се очекува да пристигне формалното известување од Македонија до европските институции за употребата на новото име, министрите за надворешни ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во наредните часови се очекува да пристигне формалното известување од Македонија до европските институции за употребата на новото име, министрите за надворешни ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во наредните часови се очекува да пристигне формалното известување од Македонија до европските институции за употребата на новото име, министрите за надворешни ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во наредните часови се очекува да пристигне формалното известување од Македонија до европските институции за употребата на новото име, министрите за надворешни ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Сочувства за загубата на 14 лица во несреќата која ја зави во црно цела Македонија доаѓаат од цел свет. Германскиот амбасадор Томас Герберих, испрати ...
  сите 251 | | | веќе видена

  Сочувства за загубата на 14 лица во несреќата која ја зави во црно цела Македонија доаѓаат од цел свет. Германскиот амбасадор Томас Герберих, испрати телеграма ...
  сите 251 | | | веќе видена

  Сочувства за загубата на 14 лица во несреќата која ја зави во црно цела Македонија доаѓаат од цел свет. Германскиот амбасадор Томас Герберих, испрати телеграма ...
  сите 251 | | | веќе видена

  Сочувства за загубата на 14 лица во несреќата која ја зави во црно цела Македонија доаѓаат од цел свет. Германскиот амбасадор Томас Герберих, испрати телеграма ...
  сите 251 | | | веќе видена