Јоханес

  во

  Проширувањето нема да биде на агендата на неформалниот самит во Берлин, и нема да се разговара за преговорите со Македонија, тема за која нема за сега промена ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во интервју за германската агенција ДПА предупреди дека одложувањето на отворањето пристапни преговори на ЕУ со ...
  сите 45 | | | веќе видена

  На избори гласа тој што е задоволен од политичката понуда или тој што избира помало зло. Новото е што електоратот повеќе не се возбудува на помалото зло, ниту ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во интервју за ДПА истакнува дека Северна Македонија јасно заслужила отворање на пристапните преговори со ЕУ во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во интервју за германската агенција ДПА предупреди дека одложувањето на отворањето преговори на ЕУ со земјите од ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во интервју за германската агенција ДПА предупреди дека одложувањето на отворањето пристапни преговори на ЕУ со ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Проширувањето нема да биде на агендата на неформалниот самит во Берлин, и нема да се разговара за преговорите со Македонија, тема за која нема за сега промена ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во интервју за германската агенција ДПА предупреди дека одложувањето на отворањето пристапни преговори на ЕУ со ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Проширувањето нема да биде на агендата на неформалниот самит во Берлин, и нема да се разговара за преговорите со Македонија, тема за која нема за сега промена ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување, Јоханес Хан, во интервју за германската агенција ДПА предупреди дека одложувањето на отворањето пристапни преговори на ЕУ со ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во интервју за германската агенција ДПА предупреди дека одложувањето на отворањето пристапни преговори на ЕУ со ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во интервју за германската агенција ДПА предупреди дека одложувањето на отворањето пристапни преговори на ЕУ со ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во интервју за германската агенција ДПА предупреди дека одложувањето на отворањето пристапни преговори на ЕУ со ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во интервју за германската агенција ДПА предупреди дека одложувањето на отворањето пристапни преговори на ЕУ со ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во интервју за германската агенција ДПА предупреди дека одложувањето на отворањето пристапни преговори на ЕУ со ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан во интервју за германската агенција ДПА предупреди дека одложувањето на отворањето пристапни преговори на ЕУ со ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Проширувањето нема да биде на агендата на неформалниот самит во Берлин, и нема да се разговара за преговорите со Македонија, тема за која нема за сега промена ...
  сите 45 | | | веќе видена