Јохан Тарчуловски

  во

  На претходното рочоште беа читани вештачењето на мобилниот телефон на сведокот Сашко Коцевски, задолжен за електронското гласање во Собранието, кое се однесува ...
  сите 189 | | | веќе видена

  Ново рочиште за „27 април” Во Кривичниот суд во Скопје денеска продолжува судењето за случувањата на 27 април минатата година во Собранието на Република ...
  сите 189 | | | веќе видена

  Отворајте вратите, се брани Македонија, нема назад, ако треба ќе гинеме за Македонија се дел од СМС и вибер пораките кои што си ги разменувале пратеници и ...
  сите 189 | | | веќе видена

  Со вибер комуникација и СМС пораки на пратеникот Крсто Мукоски и други лица Јавното обвинителство на денешното рочиште за собраниските насилства од 27 април ...
  сите 189 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за случајот “27 април” во Кривичниот суд ќе се презентираат смс и вибер пораките на пратеникот Крсто Мукоски, кој ги испраќал дента кога ...
  сите 189 | | | веќе видена

  На денешното рочиште во Кривичниот суд за настаните од 27 април, се презентираа смс пораки и вибер комуникација од пратеникот Крсто Мукоски кои биле испраќани ...
  сите 189 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд на денешното рочиште за „27 април“ се презентираат смс и вибер пораките од телефонот на пратеникот Крсто Мукоски, што ги испраќал дента кога ...
  сите 189 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за случајот “27 април” во Кривичниот суд се презентираше вибер комуникација на група создадена од 48 членови, меѓу кои и пратеникот ...
  сите 189 | | | веќе видена

  Најпрвин се презентираше комуникацијата на вибер групата, меѓу пратениците Крсто Мукоски, Јохан Тарчуловски, Васил Пишев, Бети Кузмановска, Емил Димитриев, ...
  сите 189 | | | веќе видена