Јоаким

  во

  Студиото „Ворнер Борс“ објави своевиден тизер трејлер сторија за која долго слушаме. Филмот за „Џокер! Во главната улога, во улогата на Џокер се појавува ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Денешниот празник е органски поврзан со празникот од претходниот ден, со празникот на раѓањето на Богородица. Како и по сите поголеми празници, и по овој ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во дворот на манастирскиот комплекс св.Јоаким Осоговски во Крива Паланка денеска со утрена богослужба и света литургија се одбележа големиот христијански ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Во дворот на манастирскиот комплекс св.Јоаким Осоговски во Крива Паланка денеска со утрена богослужба и света литургија се одбележа големиот христијански ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Утрена богослужба, а потоа и света литургија се одржува денеска во православните христијански храмови по повод празникот Рождество на Пресвета Богородица – ...
  сите 49 | | | веќе видена