ЈИЕ

  во

  Македонска делегација, предводена од државниот секретар во Министерството за култура Валмир Азири, денеска во Софија учествува на 5. Министерска конференција ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Македонска делегација, предводена од државниот секретар во Министерството за култура Валмир Азири, денеска во Софија учествува на 5. Министерска конференција ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Основниот суд Скопје 1 Скопје денеска ги објави пресудите за двајца обвинети во предметот за најголемата лабораторија за производство на синтетички дроги во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Основниот суд Скопје 1 ги објави осудителните пресуди за преостанатите двајца обвинети во предметот за најголемата лабораторија за производство на синтетички ...
  сите 35 | | | веќе видена

  По поднесен обвинителен акт од страна на Основно јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција и одржани судски рочишта на кои беа изведени ...
  сите 35 | | | веќе видена

  По поднесен обвинителен акт од страна на Основно јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција и одржани судски рочишта на кои беа изведени ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Двајца пратеници од собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија – претседателката Лилјана Затуроска и Мирослав Јовановиќ, член на Комисијата, од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Двајца пратеници од собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија – претседателката Лилјана Затуроска и Мирослав Јовановиќ, член на Комисијата, од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Двајца пратеници од собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија – претседателката Лилјана Затуроска и Мирослав Јовановиќ, член на Комисијата, од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Од 12 до 15 мај делегација од Собранието на Република Северна Македонија ќе присуствува на студиска посета во Љубљана, Република Словенија. Во делегацијата ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Од 12 до 15 мај делегација од Собранието на Република Северна Македонија ќе присуствува на студиска посета во Љубљана, Република Словенија. Во делегацијата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  За народите на Балканот, текот кон Европа е пат во еден правец, а Договорот од Преспа ја истакна посветеноста на Грција за европската перспектива на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  За народите на Балканот, текот кон Европа е пат во еден правец, а Договорот од Преспа ја истакна посветеноста на Грција за европската перспектива на ...
  сите 10 | | | веќе видена