Јемен

  во

  Иран продолжува да стимулира терор и кофликт во Ирак, Либан, Сирија и во Јемен, рече државниот секретар на САД при обраќање во ОН Државниот секретар на САД ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Бројот на бегалци во светот достигна рекорден број од 70 милиони, што е најмногу од Втората светска војна, соопштија ОН. Според хуманитарната организација „СОС ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Бројот на бегалци во светот достигна рекорден број од 70 милиони, што е најмногу од Втората светска војна, соопштија ОН. Според хуманитарната организација „СОС ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Бројот на бегалци во светот достигна рекорден број од 70 милиони, што е најмногу од Втората светска војна, соопштија ОН. Според хуманитарната организација „СОС ...
  сите 71 | | | веќе видена