Јавниот

  во

  Скулптуралната инсталација „Управило и наследството на Мурто“ која е концепциски и ликовно поврзана со претходните дела „Рамнотежист“ и „Управило“, сега како ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Тој од Уставниот суд бара да процени дали новата одредба која на државните функционери им остава простор да може да бидат унапредени во наставно-научни звања и ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Нема да се создадат услови најголемата опозициска партија да предлага јавен обвинител, без нејзино претходно дистанцирање од сите видови на криминал сторени во ...
  сите 584 | | | веќе видена

  Нема да се создадат услови најголемата опозициска партија да предлага јавен обвинител, без нејзино претходно дистанцирање од сите видови на криминал сторени во ...
  сите 584 | | | веќе видена

  Кој го верификуваше писмото и кој гарантира дека Катица Јанева писмено и лично го напишала писмото кога самата адвокатка вели дека таа е во тешка физичка и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во последните месеци, Бред Пит се врати во јавниот домен, и ние во никој случај не жалиме за тоа. Вистинско задоволство беше да го гледаме на црвените теписи и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Секое лето британската кралица Елизабета Втора го поминува во својот дворец Балморал во Шкотска, а повремено таму угостува и луѓе од јавниот живот. Некогаш ѝ ...
  сите 2 | | | веќе видена

  На денешната отворена трибина на тема „Градот Скопје за подобра мобилност“ беше претставен новиот План за унапредување на велосипедскиот сообраќај 2019-2021 ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На денешната отворена трибина на тема „Градот Скопје за подобра мобилност“ беше претставен новиот План за унапредување на велосипедскиот сообраќај 2019-2021 ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Денес е денот кога Заев и Нина Ангеловска ќе ја задолжат државата за нови над 61,7 милиони евра. Нина Ангеловска со потпишување на денешното задолжување од над ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Денес е денот кога Заев и Нина Ангеловска ќе ја задолжат државата за нови над 61,7 милиони евра. Нина Ангеловска со потпишување на денешното задолжување од над ...
  сите 108 | | | веќе видена

  На денешната отворена трибина на тема „Градот Скопје за подобра мобилност“ беше претставен новиот План за унапредување на велосипедскиот сообраќај 2019-2021 ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Според кој, вредноста на бодот би се усогласувала со висината на просечната плата во државата секој месец. Доколку Владата не сака да отстапи од сегашниот ...
  сите 160 | | | веќе видена