Јапонија

  во

  Бројот на јапонските туристи во Република Северна Македонија во изминатите две години е зголемен за 30 проценти, Јапонија лани воспостави нова иницијатива за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Ова е најголемата годишна сума доделена од Грант-програмата за мали проекти, а корисници ќе бидат три јавни здравствени установи, три образовни институции и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Бројот на јапонските туристи во Република Северна Македонија во изминатите две години е зголемен за 30 проценти, Јапонија лани воспостави нова иницијатива за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Со потпишување на грант-договори во вредност од над 430 илјди евра вечерва Амбасадата на Јапонија во Скопје ја прославува 25-годишнината од воспоставувањето на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Бројот на јапонските туристи во Република Северна Македонија во изминатите две години е зголемен за 30 проценти, Јапонија лани воспостави нова иницијатива за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин во обраќањето во Федералното собрание рекол дека Русија е подготвена да се брани ако Вашингтон одлучи да размести проектили ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Со потпишување на грант-договори во вредност од над 430 илјди евра вечерва Амбасадата на Јапонија во Скопје ја прославува 25-годишнината од воспоставувањето на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Јапонски суд нареди да се исплати отштета од 3,4 милиони евра на луѓето кои морале да ги напуштат своите домови во североисточна Јапонија по хаваријата во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Состојбата со јаболката во Преспа утре ќе се разгледува на средба во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство кое веќе направило анализа на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Искуствата на Јапонија во превенција на природните катастрофи ќе бидат презентирани на дводневниот семинар насловен „Западен Балкан, работилница за управување ...
  сите 8 | | | веќе видена