Јапонците

  во

  На 26-ти октомври 1942 година, американскиот носач на авиони “USS Hornet” бил погоден во борба со Јапонците во битка за островот Санта Круз. На него се наоѓале ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со задоволство ја прифатив поканата за средба со уметникот, карикатурист и стрип-мајстор Златко Крстевски. Сакав да го видам творечкото катче на уметникот кој ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со задоволство ја прифатив поканата за средба со уметникот, карикатурист и стрип-мајстор Златко Крстевски. Сакав да го видам творечкото катче на уметникот кој ...
  сите 5 | | | веќе видена