Јанкуловска

  во

  БЛУПРИНТ Групата за реформи во правосудството, како неформална мрежа на граѓанските организации: Коалиција „Сите за правично судење”, Хелсиншки комитет за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Скопје, 21 мај 2019 БЛУПРИНТ Групата за реформи во правосудството, како неформална мрежа на граѓанските организации: Коалиција „Сите за правично судење”, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  МВР со непосредна спогодба купила маички и ремени за 80.000 евра од „Линк Медиа Плус“ која ниту ги шие, ниту ги произведува .Маичките за „Линк Медиа Плус“ ги ...
  сите 2 | | | веќе видена

  НУ Народен театар-Битола новата театарска сезона ќе ја реализира под мотото „(Љ)уби го ближниот свој“ и ја почнува со премиерната претстава „Бакхи-Краток ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Основниот суд Скопје 1 соопшти денеска дека пресудата на Апелациониот суд – Скопје со КОКЖ 46/18 од Јавното обвинителство за гонење кривични дела поврзани и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Денеска Основниот суд Скопје 1 соопшти дека пресудата на Апелациониот суд – Скопје со КОКЖ 46/18 од Јавното обвинителство за гонење кривични дела поврзани и ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Основниот суд Скопје 1 соопшти денеска дека пресудата на Апелациониот суд – Скопје со КОКЖ 46/18 од Јавното обвинителство за гонење кривични дела поврзани и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Основниот суд Скопје 1 соопшти денеска дека пресудата на Апелациониот суд – Скопје со КОКЖ 46/18 од Јавното обвинителство за гонење кривични дела поврзани и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Основниот суд Скопје 1 соопшти денеска дека е донесено решение со кое на поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска и се одобрува одложување ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Ексминистерката за внатрешни Гордана Јанкуловска на 1 јули треба да се пријави во затвор за издржување на 4 годишната затворска казна за случајот Тенк, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Основниот суд Скопје 1 соопшти денеска дека пресудата на Апелациониот суд – Скопје со КОКЖ 46/18 од Јавното обвинителство за гонење кривични дела поврзани и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Судија за извршување на санкција го прифатил барањето на екс министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска да се одложи издржувањето на затворската ...
  сите 27 | | | веќе видена