Јанкулоска

  во

  Адвокатот на ексшефот на УБК Сашо Мијалков, Љупчо Шврговски, вчера до кривичниот суд поднел барање да се одложи судењето за масовното прислушување во предметот ...
  сите 255 | | | веќе видена

  Судењето за предметот Таргет-Тврдина се одложи за 29 јануари 2019 година на барање на адвокатот на обвинетиот Сашо Мијалков, Љупчо Шврговски. Шврговски побара ...
  сите 256 | | | веќе видена

  Скопје, 26 декември 2018 (МИА) – Судењето за предметот Таргет-Тврдина се одложи за 29 јануари 2019 година на барање на адвокатот на обвинетиот Сашо Мијалков, ...
  сите 255 | | | веќе видена

  Судењето за предметот Таргет-Тврдина се одложи за 29 јануари 2019 година на барање на адвокатот на обвинетиот Сашо Мијалков, Љупчо Шврговски. Адвокатот побара ...
  сите 255 | | | веќе видена

  Судењето за предметот Таргет-Тврдина се одложи за 29 јануари 2019 година на барање на адвокатот на обвинетиот Сашо Мијалков, Љупчо Шврговски. Адвокатот побара ...
  сите 255 | | | веќе видена

  Судењето за предметот Таргет-Тврдина се одложи за 29 јануари 2019 година на барање на адвокатот на обвинетиот Сашо Мијалков, Љупчо Шврговски. Адвокатот побара ...
  сите 258 | | | веќе видена

  Судењето за предметот Таргет-Тврдина се одложи за 29. јануари 2019 година на барање на адвокатот на обвинетиот Сашо Мијалков, Љупчо Шврговски. Адвокатот побара ...
  сите 258 | | | веќе видена

  Со вкрстено испрашување на сведокот Ѓорѓи Лазаревски денеска треба да продолжи судењето за предметот „Таргет-Тврдина“ на Специјалното јавно обвинителство, во ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Трка и нервози во законодавниот дом. Се предлагаат и повлекуваат закони, се закажуваат и презакажуваат пленарни седници и седници на работните тела. За денеска ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Адвокатот на ексшефот на УБК Сашо Мијалков, Љупчо Шврговски, вчера до кривичниот суд поднел барање да се одложи судењето за масовното прислушување во предметот ...
  сите 263 | | | веќе видена

  Апелациониот суд во Скопје ја укинал пресудата од 9 години затвор за поранешниот помошник министер во МВР Ѓоко Поповски кој беше осуден во предметот „Триста“ ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Со вкрстено испрашување на сведокот Ѓорѓи Лазаревски денеска треба да продолжи судењето за предметот „Таргет-Тврдина“ на Специјалното јавно обвинителство, во ...
  сите 264 | | | веќе видена

  Со вкрстено испрашување на сведокот Ѓорѓи Лазаревски денеска треба да продолжи судењето за предметот „Таргет-Тврдина" на Специјалното јавно обвинителство, во ...
  сите 265 | | | веќе видена

  Со вкрстено испрашување на сведокот Ѓорѓи Лазаревски денеска треба да продолжи судењето за предметот „Таргет-Тврдина“ на Специјалното јавно обвинителство, во ...
  сите 267 | | | веќе видена

  Со вкрстено испрашување на сведокот Ѓорѓи Лазаревски денеска треба да продолжи судењето за предметот „Таргет-Тврдина“ на Специјалното јавно обвинителство, во ...
  сите 268 | | | веќе видена