Јанкулоска

  во

  Случајот со министерот за образование Арбер Адеми и двајца други државни фукционери околу кои се дигна прашина во јавноста откако просветниот инспектор Ѓорѓи ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во Кривичнот суд, во првиот дел од денешното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“, обвинетиот Сашо Мијалков вкрстено го испрашуваше сведокот Звонко Костовски ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Во Кривичнот суд, во првиот дел од денешното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“, обвинетиот Сашо Мијалков вкрстено го испрашуваше сведокот Звонко Костовски ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Во Кривичнот суд, во првиот дел од денешното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина", обвинетиот Сашо Мијалков вкрстено го испрашуваше сведокот Звонко Костовски ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Сашо Мијалков, ексшефот на УБК, го праша сведокот Звонко Костовски во случајот „Таргет – Тврдина”, дали знае дека наводно на сметката на Ѓорѓи Лазаревски се ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во Кривичнот суд, во првиот дел од денешното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“, обвинетиот Сашо Мијалков вкрстено го испрашуваше сведокот Звонко Костовски ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Во Кривичнот суд, во првиот дел од денешното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“, обвинетиот Сашо Мијалков вкрстено го испрашуваше сведокот Звонко Костовски ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Судењето за масовното нелегално прислушување „Тврдина-Таргет“, по повеќе од месец, продолжи кај што застана, со вкрстени прашања од обвинетиот ексдиректор на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во Кривичнот суд, во првиот дел од денешното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина”, обвинетиот Сашо Мијалков вкрстено го испрашуваше сведокот Звонко Костовски ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Во Кривичнот суд, во првиот дел од денешното рочиште за случајот „Таргет – Тврдина“, обвинетиот Сашо Мијалков вкрстено го испрашуваше сведокот Звонко Костовски ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Ексшефот на тајната полиција Сашо Мијалков на судењето за масовното прислушување „Таргет – Тврдина” го праша сведокот Звонко Костовски дали е точно дека само ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд, ексдиректорот на УБК, Сашо Мијалков, продолжи да го испрашува сведокот Звонко Костовски во предметот за масовното прислушување „Таргет ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд продолжува судењето за незаконското прислушување „Таргет-Тврдина” на СЈО. Во судницата се појавија обвинетите ексминистерка за внатрешни ...
  сите 72 | | | веќе видена