Јанкулоска

  во

  Свиркачот Ѓорги Лазаревски, кој прислушуваните разговори незаконски ги извади од УБК и ги предаде на поранешниот директор на управата, Зоран Верушевски, на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Со логовите од прислушувањето кои што ги чувал Ѓорѓи Лазаревски, сведок на денешниот судски процес за предмет на СЈО „Тврдина-Таргет“, тој рече дека се ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Упадот во “А1″телевизија беше клучниот момент кога заедно со Звонко Костовски одлучивме да обезбедиме докази за масовното нелегално прислушување, бидејќи тоа ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Размислував како тоа да го пријавам, но две години не преземав ништо, бидејќи знаев дека нема да можам да го докажам, изјави сведокот Ѓорѓи Лазаревски на ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Размислував како тоа да го пријавам, но две години не преземав ништо, бидејќи знаев дека нема да можам да го докажам, изјави сведокот Ѓорѓи Лазаревски на ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Откако кон крајот на 2008 ги копирал логовите од стариот систем за следење на комуникациите, Ѓорѓи Лазаревски, како што сведочеше во судот, ги обработил. Како ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Во 2006 година кога доаѓа новото раководство во УБК на чело со обвинетиот за масовното нелегално прислушување, Сашо Мијалков, не постоеше закон за следење на ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Во денешното сведочење на Ѓорѓи Лазаревски за предметот „Тврдина-Таргет“ вели дека неговите колеги не биле изненадени што толкавобем на личности се во системот ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Ѓорѓи Лазаревски, свиркачот од Петтата управа во МВР, кој помогна да се изнесат дисковите со илјадници нелегално прислушувани разговори е првиот сведок на СЈО ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Размислував како тоа да го пријавам, но две години не преземав ништо, бидејќи знаев дека нема да можам да го докажам, изјави сведокот Ѓорѓи Лазаревски на ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Во 2006 година кога доаѓа новото раководство во УБК на чело со обвинетиот за масовното нелегално прислушување, Сашо Мијалков, не постоеше закон за следење на ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Ѓорѓи Лазаревски, свиркачот од Петтата управа во МВР, кој помогна да се изнесат дисковите со илјадници нелегално прислушувани разговори е првиот сведок на СЈО ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Размислував како тоа да го пријавам, но две години не преземав ништо, бидејќи знаев дека нема да можам да го докажам, изјави сведокот Ѓорѓи Лазаревски на ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Со сослушување на еден од клучните сведоци, Ѓорѓи Лазаревски, за незаконското следење на комуникациите, денеска во Кривичниот суд во Скопје продолжи судското ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Во 2006 година кога доаѓа новото раководство во УБК на чело со обвинетиот за масовното нелегално прислушување, Сашо Мијалков, не постоеше закон за следење на ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Свиркачот Ѓорги Лазаревски кој незаконски прислушуваните разговори ги извади од УБК и ги предаде на поранешниот директор на управата, Зоран Верушевски, на ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Свиркачот Ѓорги Лазаревски кој незаконски прислушуваните разговори ги извади од УБК и ги предаде на поранешниот директор на управата, Зоран Верушевски, на ...
  сите 88 | | | веќе видена