Јанкулоска

  во

  Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги искористи сите можности согласно Уставот, закон и Деловникот за работа на Собранието да го спречи изборот на Кацарска за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги искористи сите можности согласно Уставот, закон и Деловникот за работа на Собранието да го спречи изборот на Кацарска за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги искористи сите можности согласно Уставот, закон и Деловникот за работа на Собранието да го спречи изборот на Кацарска за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги искористи сите можности согласно Уставот, закон и Деловникот за работа на Собранието да го спречи изборот на Кацарска за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги искористи сите можности согласно Уставот, закон и Деловникот за работа на Собранието да го спречи изборот на Кацарска за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Ристо Новачевски, кум од првиот брак на екс премиерот во бегство Никола Груевски од денеска па во следните десет дена во истражниот затвор “Скопје” крај ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Судењето за предметот „Таргет-Тврдина“ е одложено за 3 ноември поради отсуство на обвинетиот Сашо Мијалков, кој е позитивен на коронавирусот. Бранителот на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Судењето за предметот „Таргет-Тврдина“ е одложено за 3 ноември, поради отсуство на обвинетиот Сашо Мијалков кој е позитивен на коронавирус.Бранителот на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Судењето за предметот „Таргет-Тврдина“ е одложено за 3 ноември, поради отсуство на обвинетиот Сашо Мијалков кој е позитивен на коронавирус. Бранителот на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Судењето за предметот „Таргет-Тврдина“ е одложено за 3 ноември, поради отсуство на обвинетиот Сашо Мијалков кој е позитивен на коронавирус. Oдложено е и ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Судењето за предметот „Таргет-Тврдина“ е одложено за 3 ноември, поради отсуство на обвинетиот Сашо Мијалков кој е позитивен на коронавирус. Бранителот на ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Сашо Мијалков обвинет во случајот „Таргет -Тврдина“ има покачена температура за што тврдел дека се симптоми на Ковид-19. Денеска поради тоа е одложено судењето ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Судењето за случајот „Таргет -Тврдина“ денеска е одложено бидејќи обвинетиот Сашо Мијалков развил симптоми на Ковид-19.Неговиот адвокат Љупчо Шврговски, во ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Поради отсуство на обвинетиот Сашо Мијалков, се одложи судењето за случајот „Таргет Тврдина“. Неговиот адвокат, Љупчо Шврговски, на денешното рочиште изјавил ...
  сите 66 | | | веќе видена