Јанко

  во

  Левицата не треба да се плаши да ги отвори темите во кои десницата навидум суверено плива. Договорот од Преспа не треба да биде табу тема помеѓу приврзаниците ...
  | | веќе видена

  Со секоја своја постапка ВМРО-ДПМНЕ и антизападниот Мицкоски покажуваат дека се против заедништвото, против напредокот, против европските вредности и концептот ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Со секоја своја постапка ВМРО-ДПМНЕ и антизападниот Мицкоски покажуваат дека се против заедништвото, против напредокот, против европските вредности и концептот ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Неоснованите иницијативи, пласираните невистини и деструкцијата на антизпадниот Мицкоски, здружен со Јанко Бачев, нема да го поткопа концептот едно општество ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Со секоја своја постапка ВМРО-ДПМНЕ и антизападниот Мицкоски покажуваат дека се против заедништвото, против напредокот, против европските вредности и концептот ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Со секоја своја постапка ВМРО-ДПМНЕ и антизападниот Мицкоски покажуваат дека се против заедништвото, против напредокот, против европските вредности и концептот ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Со секоја своја постапка ВМРО-ДПМНЕ и антизападниот Мицкоски покажуваат дека се против заедништвото, против напредокот, против европските вредности и концептот ...
  сите 149 | | | веќе видена

  „Со секоја своја постапка ВМРО-ДПМНЕ и антизападниот Мицкоски покажуваат дека се против заедништвото, против напредокот, против европските вредности и ...
  сите 149 | | | веќе видена

  СДСМ со соопштение врати на нападите од опизициската ВМРО-ДПМНЕ која истакна дека законот за јазици е донесен со непочитување на Уставот, и без потпис од ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Со секоја своја постапка ВМРО-ДПМНЕ и антизападниот Мицкоски покажуваат дека се против заедништвото, против напредокот, против европските вредности и концептот ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Јанко Бурек ич нема среќа, ќе остане без медиум за својата култна емисија ЈАДИ БУРЕК. Миленко пишиува на фб дека телевизијата ќе се затвора за 10 дена а ...
  | | веќе видена | слични

  Антинародниот Мицкоски оди до таму, што тој се осуди да ја нарече Македонија творба, исто како што ја нарекуваат сите што не и мислат добро. Македонија е ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Македонија е слободна, демократска и напредна држава, на чекор до полноправно членство во НАТО и ЕУ. Мицкоски, Бачев, и нивниот шеф Груевски не успеаја, ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Антинародниот Мицкоски оди до таму, што тој се осуди да ја нарече Македонија творба, исто како што ја нарекуваат сите што не и мислат добро. Македонија е ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Повеќе од една година, жителите на Општините Радовиш и Конче за какви било нотарски услуги мора да патуваат во Струмица, со што се изложуваат на дополнителни ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Со писмото на македонскиот бугараш Никола Димитров до грчкото министерство за надворешни работи во кое пишува дека нема македонска националност, всушност се ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Со писмото на македонскиот бугараш Никола Димитров до грчкото министерство за надворешни работи во кое пишува дека нема македонска националност, всушност се ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Со писмото на македонскиот бугараш Никола Димитров до грчкото Министерство за надворешни работи, во кое пишува дека нема македонска националност, всушност се ...
  сите 76 | | | веќе видена