Јани Макрадули

  во

  Отворен ден за иницијативи од невладините организации за намалување на загадувањето на воздухот ќе организира денеска Владата од 13:30 часот. Целта на настанот ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Отворен ден за иницијативи од невладините организации за намалување на загадувањето на воздухот ќе организира денеска Владата од 13:30 часот. Целта на настанот ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Отворен ден за иницијативи од невладините организации за намалување на загадувањето на воздухот ќе организира денеска Владата од 13:30 часот. Целта на настанот ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Отворен ден за иницијативи од невладините организации за намалување на загадувањето на воздухот ќе организира денеска Владата од 13,30 часот. Целта на настанот ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Отворен ден за иницијативи од невладините организации за намалување на загадувањето на воздухот ќе организира денеска Владата од 13:30 часот. Целта на настанот ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Отворен ден за иницијативи од невладините организации за намалување на загадувањето на воздухот ќе организира денеска Владата од 13:30 часот. Целта на настанот ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Воведна работилница на новиот проект „Зајакнување на институционалните и технички капацитети за подобрување на транспарентноста за климатски промени во рамките ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Воведна работилница на новиот проект „Зајакнување на институционалните и технички капацитети за подобрување на транспарентноста за климатски промени во рамките ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Од програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019 со два милиони евра, нема ништо реализирано, а објавена e само една јавна набавка за која сè уште нема ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Од програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019 со два милиони евра, нема ништо реализирано, а објавена e само една јавна набавка за која сè уште нема ...
  сите 62 | | | веќе видена

  О2 Иницијативата за чист воздух преку соопштение реагира на интервјуто на заменик министерот за животна средина, Јани Макрадули, дадено за „Слободен печат“. ...
  сите 62 | | | веќе видена

  О2 Иницијативата за чист воздух преку соопштение реагира на интервјуто на заменик министерот за животна средина, Јани Макрадули, дадено за „Слободен печат“. ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Од програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019 со два милиони евра, нема ништо реализирано, а објавена e само една јавна набавка за која сè уште нема ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Од програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019 со два милиони евра, нема ништо реализирано, а објавена e само една јавна набавка за која сè уште нема ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Од програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019 со два милиони евра, нема ништо реализирано, а објавена e само една јавна набавка за која сè уште нема ...
  сите 62 | | | веќе видена

  О2 Иницијативата за чист воздух преку соопштение реагира на изјавата на заменик министерот за животна средина, Јани Макрадули, дадена за Слободен печат. ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Од програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019 со два милиони евра, нема ништо реализирано, а објавена e само една јавна набавка за која сè уште нема ...
  сите 62 | | | веќе видена

  O2 Иницијатива испрати реакција за неисполнувањето на Планот за чист воздух, која интегрално ја пренесуваме до јавноста: "Заменик министерот за животна ...
  сите 62 | | | веќе видена