Јани

  во

  Обвинител во Грција започна истрага откако спортски коментатор го нарече црномурестиот кошаркар Танасис Адетокумбо „мајмун“. Такис Цукалас го направил овој ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Обвинител во Грција започна истрага откако спортски коментатор го нарече црномурестиот кошаркар Танасис Адетокумбо „мајмун“. Такис Цукалас го направил овој ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Обвинител во Грција започна истрага откако спортски коментатор го нарече црномурестиот кошаркар Танасис Адетокумбо „мајмун“. Такис Цукалас го направил овој ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Обвинител во Грција започна истрага откако спортски коментатор го нарече црномурестиот кошаркар Танасис Адетокумбо „мајмун“. Такис Цукалас го направил овој ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули денеска се сретна со претставничката на Светската здравствена организација (СЗО) во ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули денеска се сретна со претставничката на Светската здравствена организација (СЗО) во ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Додека само гласно се зборува и многу малку се дејствува за намалување на загадувањето на воздухот, реалната слика е домаќинства што користат јаглен за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Еден од обвинетите за настаните од 27 април што сè уште е во притвор во затворот во Шуто Оризари, Јане Ченто, од Судски совет на Апелациски суд во Скопје ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во Апелациониот суд во Скопје се одржа јавна седница за продолжувањето на притворот на обвинетиот Јане Ченто за настаните од 27 април. На седницата не дојде ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Јане Ченто: Вратете ме во Шутка со браќата, чест е да се биде во затвор во вакво време Во Апелациониот суд во Скопје се одржа јавна седница за продолжувањето ...
  сите 16 | | | веќе видена