Јаневски

  во

  Во Стопанската комора на Македонија денеска беа доделени сертификати за проектирање и инсталирање системи за користење енергија од обновливи извори на енергија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Стопанската комора на Македонија денеска беа доделени сертификати за проектирање и инсталирање системи за користење енергија од обновливи извори на енергија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Денес, 17.9.2019 година, во Стопанската комора на Македонија, како резултат на успешно спроведени пилот-обуки во рамките на Проектот „Пазарно ориентирани ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Стопанската комора на Македонија денеска беа доделени сертификати за проектирање и инсталирање системи за користење енергија од обновливи извори на енергија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Стопанската комора на Македонија денеска како резултат на успешно спроведени пилот-обуки во рамките на Проектот „Пазарно ориентирани вештини за одржливо ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Дека сме затрупани во ѓубре знаеме и гледаме, и ние и странците кои доаѓаат да ја видат Македонија. Шампиони сме и во нешто друго: во фрлањето храна. Додека ...
  сите 295 | | | веќе видена

  Скопје го доби дерби дуелот од 4. коло во Втората лига – Запад против Лабуништа триумфирајќи минимално со 1-0 на Автокоманда со голот на Филип Јаневски во 93. ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Дарко ЈАНЕВСКИ Соочени со срамниот колапс на СЈО, иако за волја на вистината срамот беше од почетокот на неговото постоење (и од оние малоумни филмови за ...
  сите 295 | | | веќе видена